CS Apa Craiova – Dunărea Calafat, scor 3-0, într-un joc amical

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Formaţia CS Apa Craiova a câştigat clar, scor 3-0, partida amicală disputată sâmbătă, pe stadionul „Constructorul“ din Lunca Jiului, în compania liderului campionatului judeţean, Dunărea Calafat. Golurile grupării din Bănie au fost marcate de Renato Bălan (‘26), Bogdan Buşică (‘28) şi Mădălin Poenaru (’70).

CS Apa Craiova: Grecu – Orban, Dreşcă, Dina, Firoiu – Trăistaru, Stoichiţoiu, Niţă – Buşică, Răduţ – Bălan. Au mai intrat: Flori, D. Stancu, Poenaru, An. Duca. Antrenor: Ionel Luţă. Au lipsit Mihăiţă Chiriţă, Robert Căle (ambii cu entorsă) şi portarul Adrian Surdu (răcit).

Dunărea Calafat: Purcea – Corneanu, Roşianu, Cr. Sârbu, E. Iancu – M. Popa, D. Iancu – Bârsan, Brebenel, Pişleag – M. Ilie. Au mai intrat: Burcă, Babalâc, N. Sârbu, Cârstea, Coca. Antrenor: Claudiu Oncică.

Au arbitrat: Ionişor Fugaru – Constantin Mihai, Adrian Anghel.


Oncică: Intrăm în linie dreaptă şi noi

Tehnicianul Dunării Calafat, Claudiu Oncică, nu s-a arătat deranjat de rezultatul final, pentru că adversarii au reuşit să-i arate unde sunt problemele în jocul echipei, fiind convins că se vor remedia în perioada rămasă de pregătire. „Am luat două goluri în trei minute, cam acolo s-a scris istoria meciului. Golul trei a fost din lovitură liberă, pe fondul unui joc bun al nostru. Nu am urmărit rezultatul jocului şi eu cred că ne-am îndeplinit obiectivul legat de această confruntare. M-a interesat partea fizică, cea de aşezare, pentru că au venit nişte băieţi noi şi trebuia să-i vedem la treabă. Nu este nici o tragedie în acest 3-0. Am adus câţiva jucători valoroşi şi sper să ne ajute în campionat, pentru că nu joacă numele. Noi am făcut multe eforturi pentru ei şi sper să confirme. Intrăm în linie dreaptă cu pregătirea, vom mai susţine un singur amical până la startul returului Ligii a IV-a, iar la derbiul cu Podariul trebuie să fim în formă maximă. E foarte important acest prim joc, dar, jucând acasă, trebuie să-l câştigăm. Eu cred că FC Podari e principala contracandidată la promovare“, a declarat Claudiu Oncică, pentru GdS.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.