Noua arenă a Craiovei, o adevărată bijuterie

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

«Ediţie Specială» a intrat în posesia temei de proiectare cu privire la noul stadion care se va construi pe locul actualului “Ion Oblemenco”. Deşi, iniţial, se preconizase o arenă de 32 de mii de locuri, în ultima clipă primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, s-a răzgândit şi a propus ca arena să aibă 38 de mii de locuri!!!

Proiectul este unul grandios şi, din punct de vedere arhitectural, va imita una dintre operele marelui sculptor Constantin Brâncuşi.

Investiţia va ajunge la circa 100 de milioane de euro, iar fondurile provin de la Uniunea Europeană, în procent de 98, municipalitatea având o contribuţie de numai doi la sută. În cadrul acestui proiect se mai regăsesc o sală de gimnastică şi două terenuri de  antrenament, dintre care unul cu 5.000 de locuri. De asemenea, va fi construită în cadrul complexului, în jurul terenului de antrenament, şi o pistă de atletism. Se anticipează că lucrările vor începe în toamna acestui an, cel mai târziu în primăvara anului viitor.


Click aici pentru a vedea tema de proiectare a noii arene din Craiova

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.