Prioteasa le-a vorbit francezilor de la "Liberation" despre podul de la Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 În ediţia de vineri a ziarului francez “Liberation” a fost publicat un articol despre podul de la Calafat-Vidin. Corespondentul “Liberation” a început relatarea sa cu o declaraţie a lui Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

“Am putea numi podul <<Europa>>”, a spus Ion Prioteasa. Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj explică de ce această denumire se potriveşte construcţiei care leagă România de Bulgaria peste Dunăre. “Fără banii de la Bruxelles, podul de la Calafat-Vidin, care se întinde peste Dunăre, care leagă Bulgaria şi România nu ar fi putut fi finalizată”, a spus Ion Prioteasa. Corespondentul “Liberation” prezintă şi istoria lucrărilor de la Calafat-Vidin şi îşi încheie expunerea tot cu o declaraţie a preşedintelului Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa. "Dunărea și dictatura comunistă ne-a separat și ne-a adus prejudecăți, spune Ion Prioteasa. Acum ne dăm seama că nu suntem nici inteligenţi sau mai frumoşi decât ceilalţi. Dar ne dorim cu toții să trăim un pic mai bine".    

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.