Halloween party ideas 2015

Romania si Bulgaria isi vor imparti veniturile provenite din taxele vamale ale noului pod Calafat - Vidin, proportional cu investitiile facute de fiecare tara.

Potrivit ministrului bulgar al Transporturilor, Ivailo Moskovski, punctele de colectare a taxei vor fi numai pe teritoriul Romaniei, insa Bulgaria este cea care a facut majoritatea investitiilor, transmite Novinite.

Moskovski a spus ca Bulgaria a investit 226 de milioane de euro in constructia podului si a infrastructurii adiacente, in timp ce Romania a investit numai 48 de milioane de euro, in infrastructura adiacenta.

Totodata, ministrul a precizat ca valoarea taxei urmeaza sa fie convenita cu partea romaneasca, o echipa bulgara urmand sa poarte discutii pe acest subiect, in Romania, peste aproximativ o saptamana.

Moskovski a adaugat ca pretul trecerii Dunarii cu bacul poate fi folosit drept referinta, iar in acest sens taxa pentru fiecare masina ar fi de circa 6 euro, dar si ca TVA-ul sumelor percepute soferilor care calatoresc dinspre Bulgaria catre Romania vor ajunge la bugetul Bulgariei.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.