Tânără de 18 ani, din Calafat, în stare gravă în urma unui accident de circulaţie

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
O tânără de 18 ani, din Calafat, a ajuns la spital în stare gravă, ieri dimineaţă, în urma unui accident de circulaţie petrecut în Craiova. Şoferul autoturismului în care se afla tânăra nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul care circula regulamentar, în urma ciocnirii dintre cele două maşini ajungând la spital şi şoferul care circula regulamentar.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 01.30, Răzvan Vădeanu, 19 ani, din Calafat, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Passat prin Craiova, pe strada „Fraţii Goleşti”, la intersecţia cu bulevardul “Dacia”, nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un alt Passat, condus pe drumul cu prioritate de Adrian Bălea, de 37 de ani, din Craiova. În urma impactului, Adriana Ivaşcu, de 18 ani, din Calafat, pasageră în autoturismul condus de Vădeanu, a suferit leziuni grave, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a rămas internată, tot la spital ajungând şi Adrian Bălea, însă cu leziuni care nu-i pun viaţa în primejdie.

“Pe numele tânărului şofer din Calafat s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.