Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat o persoană de sex masculin care conducea un autoturism neînmatriculat şi cu numere false.

În data de 22.03.213, ora 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean bulgar, în vârstă de 36 ani, care conducea o autoutilitară marca Steyr cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
Cu ocazia controlului documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că numerele de înmatriculare ale autoutilitarei sunt atribuite în Bulgaria unui alt autoturism. Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false.

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.