Halloween party ideas 2015


Astăzi,27 Martie, organizatorii clasei a - XI -a A de la Liceul Teoretic Independenţa Calafat, vă invită să participaţi la BALUL MAJORATULUI 2013 ! Preţul biletului de intrare este 10 RON.În cadrul balului evoluează  cinci perechi din clasa a-XII-a.
Trupa invitată, CRAIOVA INDEPENDENT ARTISTS ( C.I.A. ), este o trupă de hip-hop din Craiova,
formată în 2004 şi are în componenţă 4 membri: Phila, Rashid, Byga şi Dj Hash.

Discografia cuprinde:
- “C.I.A. Prezintă” e.p. 2005 – independent
- “6 Gloanţe” – e.p. 2007 – independent
- “Invazia” – l.p. 2008 – Casa de Discuri ROTON
- “Radio” – l.p. 2009 – independent
- “7 Gloanţe” – e.p. 2011 – independent
- “Universal” – l.p. 2012 – independent – in curand

Trupa a fost nominalizată de două ori, în 2008 şi  2009, la categoria Best Hip-hop, în cadrul Romanian Music Awards.

Anul acesta, C.I.A. a încheiat un turneu intitulat “Rock’n'Raw” ce a cuprins 9 oraşe: Caransebeş, Arad, Timişoara, Alba Iulia, Craiova, Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Constanţa.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.