De asamblarea protecțiilor de impact a navelor de la podul Calafat-Vidin a fost finalizată

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În jurul valorii de fiecare din cele patru coloane în canalul navigabil al Dunării sunt instalate 19 de perechi de protecție împotriva șocurilor de nave și obiecte grele. De apărare cântăresc aproximativ 60 de tone fiecare.
   Toți piloni de protecție si de impact sunt turnate în instalația de producție de FCC Construccion, situat în Vidin Zona Libera.
De acolo, folosind o macara elefant, elementele sunt încărcate pe o barjă, special pregătite pentru acest scop, și livrate la dig de apă, în cazul în care acestea sunt asamblate în perechi și imediat după aceea tensionare este executat.
De asamblare a protecțiilor de impact este executat cu ajutorul instalațiilor speciale de macara, poziționat vizavi reciproc, la debarcader.
partea de sus, de mijloc și de jos a elementelor vor fi încins cu diafragme de beton, care sunt acoperite cu locuri de dormit.
   Lucrările de finisare la pod peste Dunare progresează.

  •    instalarea de primul și al doilea strat de impermeabilizare și stratul bituminos a suprastructurii podului și a căii ferate se întâmplă. 

   În procesul de realizare sunt instalarea de balustrade și de instalare a de iluminat. Instalarea barierelor accidentelor se întâmplă.

  •    instalare a căii ferate a abordării de cale ferată pentru a podului se întâmplă ca la moment sunt prevăzute locuri de dormit. Complet instalate sunt polii catenare de-a lungul căii ferate și la pod.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.