Dunărea Calafat şi-a întărit lotul cu doi campioni

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Bârsan şi Mircea Ilie “drogul” calafatenilor împotriva celor de la FC Podari

Liderul ligii a patra din judeţul nostru, Dunărea Calafat s-a întărit în această pauză competiţională cu trei foşti jucători divizionari: portarul Marius Purcea şi atacanţii Costel Bârsan şi Mircea Ilie. Dacă cu goalkeeperul se pot lăuda că a venit de la Minerul Motru, cu cele două vârfuri se pot mândri că sunt jucători care au evoluat de-a lungul carierei chiar în liga întâi. Bârsan a jucat pentru FC Oneşti şi Astra Ploieşti, iar Mircea Ilie a bifat prezenţe printre altele pentru Oţelul Galaţi, a pierdut o finală de cupă contra lui Dinamo, dar şi pentru Universitatea Craiova, în campionatul de tristă amintire 2004/2005. Mai mult cei doi jucători se pot lăuda cu titlul de campioni naţionali ai României la juniori, ultimul petnru Ştiinţa, în anul 1995. Cu cei doi atacanţi dar şi cu portarul Purcea, cei de la Calafat speră ca obiectivul propus, promovarea să fie mai uşor de îndeplinit chiar dacă au de învins un adversar destul de redutabil în formaţia FC Podari. Cei trei au semnat contracte valabile până în vară cu drept de prelungire.
“Cu toţii au semnat până la vară, iar atunci dacă promovăm şi ne înţelegem prelungim perioada de şedere a lor. Oricum, în funcţie de promovare vom face şi bugetul echipei, până atunci mergem pe unul mai mic”, a spus preşedintele grupării din Calafat, Marian Lalescu.
Apoi a continuat: “Cu cele trei achiziţii, dar şi cu cei pe care îi aveam în lot sperăm ca la vară noi să fim cei victorioşi”.
Iar pentru că meciul de debut în miniretur îi opune calafatenilor chiar pe adversarii direcţi acesta a comenat: “cel mai bun să învingă. Am vorbit şi cu domnul preşedinte al AJF, Silviu Bogdan, şi i-am solicitat decât să avem un arbitraj pe măsura acestui meci.
Un arbitru bun, corect, care să nu influenţeze în nici un fel rezultatul pentru că noi mereu am avu de suferit la acest capitol”.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.