Energia a produs surpriza, dar contestă arbitrajul: NU NE-AU DAT PENALTY!

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Ultima clasată din Liga Doljului a ţinut în şah liderul Calafat! S-a terminat la egalitate, dar craiovenii contestă arbitrajul!

Energia Craiova a remizat 1-1 cu Dunărea Calafat. Rezultat mare, dat fiind poziţiile ocupate de cele două combatante, Energia fiind ultima în clasament, iar Dunărea prima.

Totuşi, într-un comunicat remis astăzi, cei de la Energia, în speţă antrenorul Adrian Mirea, consideră că echipa sa a fost privată de cele trei puncte din cauza unui penalty neacordat.

Iată ce spune comunicatul: Menționăm faptul că echipei gazda i-a fost refuzat un penalty in repriza a 2 a , atunci cind jucatorul Tudor Mădălin a driblat portarul și a fost faultat de catre acesta in suprafața de pedeapsă.

Etapa viitoare (23 martie, ora 12)

FC Podari – Energia Craiova

Dunãrea Calafat – Amaradia Melineşti

Viitorul Cârcea – CS Işalniţa

FC Leamna – Avântul Pieleşti

Progresul Segarcea – Şcoala de Fotbal GP

Prometeu Craiova – CSO Filiaşi

Dinamyk Craiova – CSJ Ştiinţa Craiova

Recolta Ostroveni stã.

Un comentariu

  1. N-a fost faultat , am fost la meci . Jucator sa apropiat prea mult de portar si portarul a iesit direct cu mainele pe minge iar jucatorul celor de la Energia a cazut simuland.
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.