Halloween party ideas 2015


Constructor de pod peste Dunare Calafat-Vidin - FCC Construccion sprijinit inițiativa "Fă bine" a organizației evreiești din Bulgaria "Shalom", în legătură cu aniversarea a 70 de ani de salvare de 50.000 de evrei de către bulgari și în memoria evreilor din Macedonia, Tracia și Marea Egee Pirot care au murit în lagărele morții din 1943.
   În prezența ambasadorului Israelului în Bulgaria, Нon. Shaul Kamisa-Raz, s-au predat, în primele 30 de pahare pentru copii de la Vidin, examinat de o echipa de oftalmologi de la Clinica ochilor pentru copii de la Universitatea Medicala - Sofia, condus de prof. univ. dr.. Silvia Cherninkova și participarea activă a senior asistent dr. Alexandru Oscar.

   Aproximativ 800 de copii până la 12 ani copiii în vârstă de-Vidin și regiunea au fost examinate în mod liber, iar cei care au nevoie de ochelari va fi dat de către "Fă bine".

    Medicii de origine evreiască din Sofia și New York au fost incluse în inițiativa, precum și studenții la medicină.

   Inițiativa "a face bine", a fost lansat în toamna anului 2012 de Primăria municipiului Lom și va continua, în diverse regiuni din Bulgaria

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.