“Frânt” de beat la volan, a fost izbit de un TIR şi a scăpat cu răni uşoare

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un tânăr de 25 de ani, din Calafat, „frânt” de beat, în timp ce voia să iasă cu maşina dintr-o parcare în DN 56 Craiova – Calafat, a fost izbit frontal de un autotren condus de un cetăţean bulgar, care circula regulamentar. Culmea, şoferul autoturismului a scăpat cu leziuni uşoare, un alt tânăr, pasager în maşină, fiind şi el rănit uşor. Poliţiştii au stabilit în urma testării cu etilotestul că şoferul autoturismului avea 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 21.30, Gabriel Dobre, de 25 de ani, din satul Basarabi, Calafat, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Golf prin satul Golenţi din Calafat, la pătrunderea pe DN 56 Craiova – Calafat, dintr-o parcare, efectuând manevra de întoarcere fără a se asigura, a fost lovit frontal de un TIR condus de cetăţeanul bulgar Asenov Slivarov, care se circula regulamentar dinspre Calafat către Craiova. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui Ionel Criveanu, de 22 de ani, din Calafat.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 22 de ani din Calafat şi negativ pentru cetăţeanul bulgar. În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările pentu comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:http://oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.