Ion Prioteasa, la întâlnirea Forumului naţional al Strategiei UE pentru regiunea Dunării

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj şi vicepreşedinte al Grupului Interregional „Dunărea”, Ion Prioteasa, participă, joi, la cea de-a doua reuniune la nivel ministerial a Forumului naţional al Strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării (SUERD). Gazda evenimentului este Ministerul Afacerilor Externe, participanţii discutând despre proiectele eligibile pentru finanţare în viitorul cadru financiar multianual al Uniunii Europene 2007-2014.

Potrivit preşedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, „Strategia Dunării” este o oportunitate pentru judeţul Dolj în vederea atragerii fondurilor europene.  „Particip la această reuniune în dubla calitate pe care o am de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj şi de vicepreşedinte al Grupului Interregional «Dunărea». Pentru Dolj, un judeţ mare şi cu multe nevoi, Strategia Dunării este una dintre cele mai importante oportunităţi pe care le avem la îndemână pentru a obţine fonduri europene. Am convingerea că proiectul de dezvoltare a regiunii Dunărea ne va ajuta să tragem mai sus judeţul Dolj, pentru că, din fericire, atât consiliul judeţean, cât şi primarii au experienţa şi expertiza necesară pentru a atrage finanţare nerambursabilă prin programele Uniunii Europene. La întâlnirea de la Ministerul Afacerilor Externe vom avea o agendă de lucru încărcată, unul dintre subiecte fiind chiar organizarea celui de-al doilea Forum anual al Strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării, programat în ultima parte a anului. În egală măsură discuţii importante sunt şi cele privitoare la inserarea obiectivelor Strategiei în priorităţile naţionale pentru perioada de programare 2014-2020”, a declarat Prioteasa.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.