Halloween party ideas 2015


Un medic de la Secţia de Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a fost prins în flagrant, ieri, în jurul prânzului, primind şpagă pentru efectuarea unei operaţii de întrerupere de sarcină. Medicul ceruse 1.300 de lei, dar s-a mulţumit şi cu 1.000 de lei, bani care i-au fost înmânaţi de un investigator sub acoperire. Bărbatul a fost ridicat imediat de echipa operativă şi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Din primele date se pare că ginecologul a fost reclamat luna trecută de o tânără care a suferit o intervenţie similară şi care, pentru că n-a avut să-i dea toţi banii pe care acesta îi ceruse, a rămas fără lănţişorul din aur şi cercei, pe care medicul i-ar fi oprit în contul banilor.

Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, împreună cu procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au organizat, ieri, prinderea în flagrant a unui medic ginecolog de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Este vorba despre Radu Nicon, pe care oamenii legii l-au „săltăt” chiar de la serviciu, pentru că era de gardă, după ce a primit 1.000 de lei, din cei 1.300 pe care îi ceruse, ca să efectueze o operaţie de întrerupere de sarcină. Operaţiunea a avut la bază denunţul înregistrat la Serviciul Anticorupţie Dolj, al unei tinere care susţinea că, la sfârşitul lunii februarie a.c., medicul i-a făcut un chiuretaj şi pentru că n-a avut să-i dea 500 de lei, cât ceruse, bărbatul i-a oprit lănţişorul din aur şi cerceii. În baza denunţului a fost demarată cercetarea medicului, s-a confirmat că ia şpagă, astfel că un investigator sub acoperire s-a dus, ieri, cu banii la el. După ce a pus banii în buzunar, medicul a fost săltat şi dus la audieri, urmând ca procurorul de caz să decidă măsurile ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.