Medic ginecolog de la Spitalul de Urgenţă Craiova reţinut pentru şpagă

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un medic de la Secţia de Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova a fost prins în flagrant, ieri, în jurul prânzului, primind şpagă pentru efectuarea unei operaţii de întrerupere de sarcină. Medicul ceruse 1.300 de lei, dar s-a mulţumit şi cu 1.000 de lei, bani care i-au fost înmânaţi de un investigator sub acoperire. Bărbatul a fost ridicat imediat de echipa operativă şi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Din primele date se pare că ginecologul a fost reclamat luna trecută de o tânără care a suferit o intervenţie similară şi care, pentru că n-a avut să-i dea toţi banii pe care acesta îi ceruse, a rămas fără lănţişorul din aur şi cercei, pe care medicul i-ar fi oprit în contul banilor.

Ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, împreună cu procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au organizat, ieri, prinderea în flagrant a unui medic ginecolog de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Este vorba despre Radu Nicon, pe care oamenii legii l-au „săltăt” chiar de la serviciu, pentru că era de gardă, după ce a primit 1.000 de lei, din cei 1.300 pe care îi ceruse, ca să efectueze o operaţie de întrerupere de sarcină. Operaţiunea a avut la bază denunţul înregistrat la Serviciul Anticorupţie Dolj, al unei tinere care susţinea că, la sfârşitul lunii februarie a.c., medicul i-a făcut un chiuretaj şi pentru că n-a avut să-i dea 500 de lei, cât ceruse, bărbatul i-a oprit lănţişorul din aur şi cerceii. În baza denunţului a fost demarată cercetarea medicului, s-a confirmat că ia şpagă, astfel că un investigator sub acoperire s-a dus, ieri, cu banii la el. După ce a pus banii în buzunar, medicul a fost săltat şi dus la audieri, urmând ca procurorul de caz să decidă măsurile ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.