Halloween party ideas 2015


În ziua în care noua conducere a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj a organizat o conferinţă de presă în care a anunţat noutăţile cu care vrea să obţină rezultate mai bune în fotbalul judeţean, reprezentantul unei echipe de fotbal, FC Podari, recuză arbitrii delegaţi la partida Dunărea Calafat – FC Podari.

Primarul comunei Podari, Constantin Gheorghiţă, principal sponsor al echipei din localitate, recuză brigada de arbitri delegată la meciul Dunărea Calafat – FC Podari.
Acest lucru se întâmplă exact în ziua în care noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Silviu Bogdan, anunţa noutăţile cu care vrea să facă fotbalul doljean cât mai performant.
Primarul Gheorghiţă l-a informat pe Silviu Bogdan că nu este de acord cu centralul Viorel Flueran, despre care spune că i-a dezavantajat echipa în mai multe meciuri.
Rămâne de văzut dacă AJF Dolj va ţine cont de solicitarea FC Podari.
Dunărea Calafat- FC Podari este derbiul ligii a IV-a, cele două echipe fiind despărţite de un punct în clasament.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.