Oncică: “Merităm să fim cei care promovează”

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Mai sunt patru zile pana la derbiul L4 – Dolj dintre Dunarea Calafat, liderul seriei, si FC Podari. Asa ca la rand a fost antrenorul celor de la Dunarea, Claudiu Oncica, antrenorul gazdelor din acest final de sezon. Acesta considera că pentru echipa pe care o antreneaza “este foarte important sa castige acest meci, chiar daca matematic nu este un joc decisiv” si argumenteaza: “Suntem al doilea oras din judetul Dolj, avem echipa buna, suporteri cunoscatori de fotbal cărora le place acest fenomen, in plus am dat fotbalului romanesc jucatori de valoare, asadar cred ca e timpul ca Dunarea Calafat sa promoveze”. Claudiu Oncica spune că la derbiul de sambata fanii calafeteni vor lua cu asalt tribunele arenei Dunarea pentru ca au toate motivele: “ne-am pregătit bine in aceasta pauza, am terminat pe primul loc sezonul de toamnă-iarnă, iar dupa aceasta vacanta suporterii abia asteapta sa ne vada la lucru”. Mai mult decat cele spuse de tehnicianul dunarenilor, va conta in umplerea stadionului faptul ca formatia din Calafat a facut si cateva achizitii importante in aceasta pauza competitonal. Si-a asigurat serviciile a doi fosti jucatori de liga inti: Mircea Ilie si Costel Barsan, dar si a portarului Purcea de la Motru. “Intradevar i-am adus pe cei doi care au evoluat in prima liga, dar nu asta conteaza, nu joaca numele, ci faptul ca atat Ilie, cit si Barsan, chiar daca au venit mai tirziu s-au acomodat bine la noi. Au venit cu deficit fizic, dar in trei saptamani s-au pus la punct. Pot spune ca sunt de cand lumea la noi. Dau un plus de valoare si siguranta echipei. I-am adus pe posturile deficitare si acum cu ceilalti colegi formeaza o echipa”, a declarat principalul celor de la Dunarea.

Conditii execelente, fara cantonament

Faptul ca adversarii de la Podari au efectuat un stagiu montan nu este considerat de Oncica un minus in dreptul formatiei sale. “Chiar daca noi nu am facut un cantonament, nu este un defici pentru noi. Ne-am pregatit foarte bine in localitate, am avut conditii excelente si nici probleme de ordin financiar nu sunt la echipa, prin grija celor de la primarie, ma refer la domnul primar si viceprimar. Acum totul depinde numai de noi si am mare incredere in baieti”, a conchis Oncica.

Increzator in noua conducere AJF

Despre arbitraj, vechea problema a formatiilor indiferent de categorie cand se lupta pentru un loc mai sus si nu numai, tehnicianul are asteptari mari. “Nu dorim sa fim ajutati, vrem ca brigada sa fie corecta. Nu vorbesc de obicei de arbitraje, dar consider ca in partida tur a fost aleasa neispirat brigata, cu fata aceea. Acum, că la conducerea AJF este o alta persoană sper in mai bine. Nu pot spune ca acum va fi totul numai lapte si miere, dar asteptam. Suntem increzatori si avem sperante mari. Si revenind la joc, cu un arbitraj pe masura cred ca va iesi un spectacol fotbalistic pe cine pentru ca se intalnesc cele mai bune doua formatii din seriei”, a incheiat Oncica.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.