Halloween party ideas 2015

Ansamblul Rozele Calafatului
Sala mare a Muzeului de Artă din Calafat va a fost, de curând, gazda unui eveniment cu conotaţii turistice, generate de vizita în municipiu a 40 de operatori în turism din Republica Bulgaria, având ca scop includerea în  pachetele turistice pe care le promovează şi a obiectivelor calafetene. Au fost prezentate imagini ale Calafatului de ieri şi de azi, oportunităţile turistice prin punerea în exploatare a „podului peste Dunăre – 2” în luna mai, 2013, folclorul şi tradiţiile locale.

Pe lângă discursul de bun-venit adresat de oficialităţile calafetene şi vizitarea unor repere turistice, oaspeţii s-au delectat cu o degustare de vinuri şi specialităţi gastronomice tradiţional româneşti, după care au fost invitaţi să vizioneze un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul “Rozele Calafatului” (coordonator: Marinela Carauleanu), coregrafia fiind semnată de Ionel Garoafă, maestru coregraf al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova.

Tot în acest context a fost vizitat şi Centrul Cultural, unul din cele mai mari centre din zonă, realizat cu implicarea Primăriei şi prin efortul deosebit al Marinelei Carauleanu.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.