Halloween party ideas 2015


Prefectul Judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca împreună cu o comisie formată din specilalişti s-a deplasat în localităţile riverane Dunării pentru a verifica situațiile sesizate de comitetele locale pentru situaţii de urgenţă.

Încă din data de 26 februarie au apărut probleme legate de creşterea nivelului apei în canalele de desecare . Localitățile în care s-au făcut verificări pentru a depista eventualele pericole ce ar putea apărea în caz de inundații sunt: Calafat, Ciupercenii Noi, Desa, Piscu Vechi, Rast, Ghidici, Negoi, Catane, Cârna, Bistreţ, Măceşu de Jos, Ostroveni, Ghighera, Călăraşi, Dăbuleni În vederea aducerii la cunoştinţă a unor eventuale apariţii de creştere a debitelor pe râurile interioare şi a afluenţilor acestora, luni, 11 martie 2013, la sediul Instituţiei Prefectului Dolj, a fost convocat Comitetul Judeţean pentru situaţii de Urgenţă-grupul de suport tehnic pentru inundaţii, dat fiind faptul că în această săptămână atenţionările meteo anunţă ploi zilnice. Prefectul Judeţului Dolj, Marius Cristinel Deca a cerut specialiştilor să analizeze situaţia dacă prin ploile torenţiale din această săptămână ar putea fi afectate gospodăriile populaţiei sau terenurile agricole. În astfel de situaţii şi a noi verificări prealabile se va dispune pornirea pompelor din staţiile de desecare eliminând astfel eventualele pericole.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.