"Şcoala de fotbal Gică Popescu", executată de Fisc

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează o nouă licitaţie pentru vânzarea unor bunuri aparţinând Clubului sportiv “Şcoala de fotbal Gică Popescu” din Craiova pentru neachitarea unor datorii către stat. Printre bunuri se regăseşte chiar şi autobuzul cu care juniorii se deplasau la competiţii.

Problemele financiare ale clubului fostului mare jucător Gică Popescu au apărut în ultimii ani de criză, iar inspectorii Direcţiei Generale Financiare a judeţului Dolj au întreprins mai multe controale la Şcoala de fotbal din Bănie încă de la începutul anului trecut. Mai mult, în primăvara anului trecut, Fiscul a scos la vânzare prin licitaţie câteva bunuri deţinute de clubul sportiv, dar acestea nu şi-au găsit cumpărător. Între timp, “Şcoala de Fotbal Gică Popescu” a reuşit să achite o parte din datorie, iar până la finele acestei luni, managerul general al clubului, Paul Răducan, spune că vrea să achite încă o jumătate din datoria restantă.

“Aveam o datorie de circa 4 miliarde de lei vechi, adică 100.000 de euro. Am plătit o jumătate din sumă, iar până la finele acestei luni i-am înştiinţat pe reprezentanţii Administraţiei Financiare că o să achităm încă jumătate din ce a rămas de plată”, a declarat pentru capital.ro Paul Răducan.

 Conform anunţului Fiscului, care poate fi descărcat aici, licitaţia va fi organizată marţi, 12 martie, la Craiova. Pe lista bunurilor executate silit de către inspectorii ANAF se regăsesc, un autobuz MAN, fabricat în 1993, la preţul de pornire al licitaţiei de 35.330 de lei fără TVA, o autoutilitară Dacia Logan Van, fabricată în 2007, al cărei preţ de pornire este de 10.260 de lei fără TVA, un aparat ultrasunete, o staţie de dedurizare şi un calculator cu monitor.

Managerul general al clubului sportiv crede că bunurile nu vor fi vândute nici de această dată.

Gică Popescu este prezent în Top 300 Capital Cei mai bogaţi români cu o avere estimată între 20-22 milioane de euro, conform celei mai recente ediţii a Topului Capital. În 2012, baciul a pierdut 21 de poziţii în clasament, acum fiind prezent pe locul 242, după ce averea i s-a diminuat cu aproape 5 milioane de euro. Afacerile derulate anul trecut de fostul mare fotbalist au avut mai puţin succes decât cariera lui fotbalistică. Un exemplu în acest sens este Doldora Bazaar, o investiţie de multe milioane de euro care a înregistrat pierderi de aproape 600.000 de euro în 2011, se menţionează în Top 300 Capital.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.