Universitatea Craiova se înscrie din nou în competiţia fotbalistică

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

FC Universitatea Craiova a câştigat în instanţă dreptul de juca din nou în competiţia fotbalistică. FRF va decide în perioada următoare în ce ligă va evolua echipa de suflet a oltenilor.

Clubul Universitatea Craiova a inaintat o cerere de inscriere, atat catre Federaţia Română de Fotbal, cât şi către Liga Profesionistă de Fotbal, în mod oficial. Toate meciurile vor avea loc pe stadionul ''Ion Oblemenco''.

Primăria vrea să construiască un nou stadion

Lucrările pentru nou stadion din Craiova vor fi demarate în prima parte a anului 2014. Până pe data de 15 aprilie 2013, clubul va trebui să anunţe noua conducere tehnică şi executivă.

Preşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a declarat per data de 27 februarie că Universitatea Craiova poate solicita primirea licenţei, teoretic şi în Liga 1.'' Universitatea Craiova este repusă în drepturi şi e membru afiliat la FRF, conform unei decizii date de instanţă pe care FRF o respectă. În acest condiţii clubul Universitatea Craiova poate solicita primirea licenţei, teoretic şi de Liga 1, dar mult mai practic de Liga a doua deoarece ei erau retrogradaţi sportiv. Din câte cunosc, în data de 11 martie, va avea loc un Comitet Executiv, unde probabil se va discuta şi problema clubului craiovean, dar momentan nu cunosc care va fi ordinea de zi a şedinţei respective. Am văzut şi noi că Mititelu a solicitat inscrierea echipei în Liga 1, dar eu nu pot să ştiu care va fi răspunsul solicitării dumnealui. Organele abilitate din FRF vor hotărâ acest aspect",  a declarat Viorel Duru, preşedintele Comisiei de Licenţiere din cadrul FRF.

Adrian Mititelu a declarat că rămân valabile  promisiunile făcute cu privire la deschiderea acţionariatului clubului către suporteri şi celelalte persoane juridice din Municipiul Craiova, judeţul Dolj si nu numai

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.