Halloween party ideas 2015


FCC Construccion a instalat ultimele unități de cale ferată de pe podul Vidin-Calafat. 
   Linia de cale ferată este construit de la km 9 +749 la km 13 +169. Având în vedere diferența de altitudine a benzilor de pe podul care traversează fluviul Dunărea, trenurile vor circula pe drumul de acces feroviar și vor ajunge treptat la nivelul drumului principal Pier PB5 în direcția Bulgaria - România. 

   La începutul și la sfârșitul liniei de cale ferată, sunt instalate rosturilor de dilatare. Rosturilor de dilatare sunt instalate la pilonul A1 (la începutul benzii feroviare bulgare) și la pilonul A3 (de la malul românesc). Lagărele și  articulațiile de acest tip, permit sau restricționează deplasările (rotații liniare și / sau unghiulare) în anumite zone.

   În prezent, la calea ferată sunt realizate suduri ale șinelor, necesare pentru circulația trenurilor de mare viteză.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.