Calafatul este pe val

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Dunărea Calafat s-a impus sâmbătă, pe stadionul „Electroputere“, în faţa formaţiei Prometeu Craiova, scor 0-1, acesta fiind ultimul derbi din campionatul regulat al Ligii a IV-a Dolj. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mircea Ilie, în minutul 25.
Prometeu Craiova: Adrian Ciocârlan (‘46, Andrei Marinescu) - Dumitru Toma, George Şerban, Claudiu Sandu, Ionel Vătu (‘74, Elvis Enache) - Daniel Dumbra, Marius Stamin, Marius Ghiţă, Ionuţ Gae (‘30, Alin Chiliman) - Ilie Corcoveanu (‘85, Ion Bică), Alin Bălă. Antrenor: Victor Şişoe.
Dunărea Calafat: Florin Purcea - Titu Cârstea, Marius Roşianu, George Uşurelu, Vasile Sârbu - Cătălin Brebenel (‘90+2, Marius Riza), Emanuel Corneanu, Andrei Popa, Darius Drăguşin (‘61, Alin Sârbu) - Constantin Bârsan, Mircea Ilie (‘81, Vasile Pâşleag). Antrenor: Vasile Chilom.
Au arbitrat: Cătălin Găman - Adrian Popescu, Cristi Nicola; Albert Pârvulescu.
Observatori: Ilie Alexandru, Costică Donose.

Chilom: Avem prima şansă în privinţa barajului

Antrenorul formaţiei Dunărea Calafat, Vasile Chilom, s-a declarat mulţumit de rezultatul meciului din Valea Roşie şi speră ca elevii săi să abordeze play-off-ul cu aceeaşi seriozitate de până acum. „O victorie pe care o aşteptam de când a început campionatul. Am învins greu, dar meritat. Am avut mai multe ocazii decât ei, dar nu am reuşit să le fructificăm aşa cum ne-am dorit şi am fost tensionaţi până la final, dar de asta este frumos fotbalul, că te ţine în priză. Îmi felicit echipa, felicit şi adversarul, arbitrajul a fost jos pălăria, iar acum trebuie să trecem la următorul nivel, la play-off. Noi avem un punctaj foarte bun, jucăm acasă, cu Prometeu, sperăm să fie timpul bun şi spectatorii să vină să ne susţină şi bineînţeles să câştige cel mai bun. Avem prima şansă în privinţa barajului, dar până atunci mai este şi trebuie să fim atenţi şi să obţinem puncte la fiecare etapă. Echipa trebuie să se pregătească, să fie cu picioarele pe pământ, să nu ne «fure» valul, pentru că de multe ori fotbaliştii se relaxează când văd că au un oarecare avans faţă de rivali şi apar problemele. Sperăm ca la terminarea play-off-ului să fim tot pe primul loc şi doar atunci o să discutăm despre baraj şi despre promovare, obiectiv pentru care am muncit foarte mult în acest an. Liga a III-a ar însemna o revenire la normalitate pentru noi, pentru oraşul Calafat, pentru că am fost acolo şi ştim cum e. Avem un public din ce în ce mai numeros şi trebuie să-i oferim un fotbal de calitate“, a spus Vasile Chilom, pentru GdS.

Începe play-off-ul

AJF Dolj a stabilit deja confruntările din play-off, însă nu şi zilele de desfăşurare şi orele de începere. „În principiu, prima etapă se va juca sâmbătă, dar ne vom consulta cu reprezentanţii echipelor şi, ţinând cont de Sărbătorile Pascale, ar putea interveni unele modificări. Mâine (marţi - n.r.) vom pune la punct toate detaliile legate de play-off şi Cupa Ligii, care va începe tot la finele acestei săptămâni“, a declarat preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, pentru GdS.
Programul meciurilor tur din play-off este următorul: etapa 1: Dunărea Calafat - Prometeu Craiova,
FC Podari - CSO Filiaşi; etapa a 2-a: Filiaşi - Calafat, Prometeu - Podari; etapa a 3-a: Prometeu - Filiaşi, Calafat - Podari.
Clasament play-off: 1. Dunărea Calafat 13 puncte, 2. FC Podari 8 puncte, 3. CSO Filiaşi 8 puncte, 4. Prometeu Craiova 4 puncte.
Restul echipelor din Liga a IV-a, care nu sunt angrenate în play-off, vor evolua în Cupa Ligii, competiţie ce urmează să debuteze vineri, de la ora 18.00. Iată componenţa echipelor la Cupa Ligii: seria 1: Dunărea Bechet, Recolta Ostroveni, Energia Craiova; seria 2: Avântul Pieleşti, Amaradia Melineşti, CS Işalniţa; seria 3: FC Leamna, Dinamyk Craiova, Viitorul Cârcea; seria 4: „GP“ Craiova, Progresul Segarcea, CSJ Ştiinţa U Craiova.
De asemenea, AJF Dolj a stabilit ca următorul trial pentru selecţionata Doljului să aibă loc la Băileşti, pe 15 mai, de la ora 17.00, la stadionul din localitate.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.