Halloween party ideas 2015

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Dolj organizează în această săptămână o campanie de împădurire, cu sprijinul Direcţiei Silvice Dolj, care va asigura materialul săditor, se arată într-un comunicat al Agenţiei. Miercuri acţiunea de plantare se va desfăşura pe raza Ocolului Silvic Sadova - Ostroveni, zona Zăval. Aici campania este organizată în parteneriat cu American Corner din cadrul Bibliotecii Judeţene "Alexandru şi Aristia Aman" din Craiova şi se estimează participarea a aproximativ 80 de persoane.

Vineri împădurirea se va face pe raza Ocolului Silvic Sadova - Ostroveni, zona Zăval, în parteneriat cu Facultatea de Geografie din cadrul Universităţii din Craiova, organizaţia non-guvernamentală de mediu "Copacul de hârtie" şi Palatul Copiilor din Calafat, fiind aşteptate să participe circa 150 de persoane.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.