ECHIPAJUL “INDEPENDENȚII” DE LA LICEUL TEORETIC “INDEPENDENȚA”

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Inspectoratul de Poliție al judetului Dolj împreuna cu Asociația “Tinerii lupta împotriva viciilor mileniului III” au organizat  concursul “Spune NU violenței” , editia a II-a, scopul acestei acțiuni fiind dezvoltarea spiritului civic în rândul minorilor și continuarea bunelor rezultate ale parteneriatului dintre școală, poliție și societatea civilă.

Liceul Teoretic “Independența” Calafat a participat cu un videoclip intitulat “Violentează violența” , videoclip realizat de un echipaj format din 4 elevi Țuca  Petrișor  Laurențiu (clasa a XI-a A),
Camin  Livia  Floriana(Clasa a XI-a A),
Privantu  Lidia Mihaela (Clasa a X-a A,)
Dinculeană  Ellis  Petrișor(Clasa a X-a A),
sub îndrumarea doamnei profesor  coordonator: Bora Mihaela Ileana.

 Prin ideea videoclipului și prin mesajele clare, precise și bine punctate , echipajul „Independenții” a reușit să ocupe LOCUL I la acest concurs, atrăgând simpatia și felicitările  unui public numeros prezent în sala de festivități. Taxa de protecție, tâlhăria, violența fizică și verbală , uciderea din culpă au fost puncte  principale ale videoclipului. Modul de interpretare a personajelor pozitive și negative din film de către echipaj a impresionat juriul și participanții la această  acțiune.


Filmulețul a dorit să tragă  un semnal de alarmă  asupra  actelor de violența care se întâmplă în mediul școlar, în jurul nostru și să prezinte  ce trebuie să facem în cazul în care suntem supuși la astfel de fapte nedorite.


În continuare, împreună  cu Poliția Municipiului Calafat și cu Asociația  „Tinerii luptă  împotriva viciilor mileniului III” reprezentată de către d-na Zgonea  , dorim să realizăm o mediatizare în școlile din Calafat și din zonă , prin care să atragem atenția că prin VIOLENȚĂ nu suntem mai inteligenți, mai înțelepți sau mai importanți , ci dimpotrivă,  așa cum am prezentat și în film „Violența este arma  INCULTULUI”.

Sursa:www.calafatul.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.