O elevă din Ciupercenii Vechi s-a calificat la Olimpiada Naţională de Limba italiană

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
O să vi se pară puţin ciudat  ţinând cont că limba engleză este preferata marilor companii sau a celor care îţi solicită un CV în vederea ocupării unui loc de muncă bine plătit. Pentru  eleva Daniela  Iulia Gigîrgiu din clasa a XI- a C a Liceului Teroetic “Independenţa” Calafat, lucrurile stau altfel.  Limba italiană, ca a treia limbă de studiu,  a devenit prima pentru Daniela Iulia,  făcând de-a dreptul o pasiune pentru muzicalitatea şi frumuseţea  ei.  În anul 2012,  Daniela Iulia, a avut rezultate notabile  atât la nivel judeţean cât şi naţional, ceea ce au determinat-o să creadă că se poate şi mai mult.  Anul acesta şi-a demonstrat că drumul ales de ea nu este unul greşit, clasându-se pe  primul loc la faza judeţeană urmând ca în perioada 2- 6 aprilie să participle la faza naţională  a olimpiadei de limbi romanice care se va desfăşura la Bacău. Performanţele din ultimii doi ani sunt fără îndoială şi roadelec implicării  unui cadru didactic pasionat şi responsabil. Roxana Popescu, profesoara de limba italiană care i-a descoperit această dragoste  ne-a demonstrat prin  prisma rezultatelor că pentru a reuşi este nevoie de profesionalism şi multă seriozitate . “Nu este uşor pentru o adolescentă să-şi acopere o mare parte a timpului liber cu studiul unei anumite materii pentru a face performanţă, însă  Daniela Iulia este o fată deosebită care a ştiut şi ştie cu adevărat ce vrea”,  ne-a declarat în încheiere prof. Roxana Popescu care speră că anul acesta eleva sa va ocupa un loc în primii patru la Olimpiada Naţională de Limbi Romanice

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.