Halloween party ideas 2015O femeie în vârstă de 77 de ani şi-a pierdut viaţa, în această după-amiază, într-un incendiu izbucnit în comuna Desa. Pompierii au stabilit, în urma cercetărilor, că femeia a vrut să-şi cureţe terenul de vegetaţia uscată, însă a fost prinsă de flăcări.
Reprezentanţii ISU Dolj au fost solicitaţi, astăzi, în jurul orei 15.00, să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit în comuna doljeană Desa. Echipajele de pompieri au ajuns la faţa locului, au lichidat incendiul, însă au găsit-o decedată în zonă pe Natalia Pasmac, de 77 de ani, din localitate. Potrivit primelor cercetări, se pare că bătrâna a dat foc vegetaţiei, ca să cureţe un teren ce-i aparţinea, însă a fost şi ea cuprinsă de flăcări.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.