Rezultate deosebite pentru elevii de la Şcoala Gimnazială „Constantin Gerotă” Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Şcoala Gimnazială „Constantin Gerotă” este o instituţie de învăţământ performantă, acest lucru fiind dovedit de rezultatele obţinute în timp de elevii noştri la olimpiade şi la concursurile şcolare care au devenit o tradiţie. Încercăm să facem cunoscute aceste rezultate, din consideraţie atât pentru elevi, cât şi pentru cadrele didactice care i-au pregătit. În ultima perioadă s-au desfăşurat olimpiadele şcolare la discipline ca: Limba şi Literatura Română, Matematică şi Fizică, iar de la începutul anului şcolar şi până în prezent mai multe  concursuri şcolare naţionale ca: „Evaluare în educaţie la matematică”, „Euclid”, „Lumina Math”, Concursul “My universe”- limba engleză.

În ceea ce priveşte olimpiadele şcolare, elevii acestei şcoli au participat în număr mare la faza locală a acestor competiţii, dar numai cei care au obţinut punctajul cerut de regulament s-au calificat la următoarea etapă – faza judeţeană.

Astfel, la Limba şi Literatura Română s-au calificat pentru faza judeţeană următorii elevi: de la  clasa a V-a – cinci elevi. pregătiţi de prof. Revesz Mihaela; clasa a VI-a : eleva Ciucă  Diana, pregătită de acelaşi cadru didactic şi cinci elevi pregătiţi de prof. Seuleanu Monica; clasa aVII-a: Bistriceanu  Adelina, de la clasa prof. Revesz Mihaela, iar la clasa a VIII-a: Perpelea  Vlad, Bădică  Camelia, Decă  Andra, Preda  Ştefania, pregătiţi de prof. Seuleanu Monica. La faza judeţeană, eleva Carauleanu  Ina, de la  clasa a V-a, a obţinut menţiune.

Miţă Ştefan Daniel s-a calificat la Olimpiada de Fizică, etapa naţională

La Matematică s-au calificat pentru faza judeţeană elevii: Ştefan Marius, clasa a V-a, pregătit de prof. Firicel Marian, Dinculeana Patricia clasa a V-a, de la clasa  prof.Ioneata Daniela, Piele Bogdan, clasa a VI-a, Buzatu Alin şi Etegan Valentina, de la clasa a VII-a, pregătiţi de prof.Sandu Gabriela şi Perpelea Vlăduţ de la clasa a VIII-a, îndrumat de prof.Firicel Marian. La faza judeţeană, elevii Buzatu Alin şi Etegan Valentina, de la clasa a VII-a au obţinut menţiune. La Fizică s-au calificat pentru faza judeţeană elevii :Mită Ştefan Daniel şi Piele Bogdan de la clasa a VI –a, Bistriceanu Adelina, Buzatu Alin  de la clasa a VII-a A şi Perpelea Vlad de la clasa a VIII –a, toţi pregătiţi de prof. Cargol Feldioara.Cel mai bun rezultat – la faza judeţeană – a fost obţinut de elevul Mită Ştefan Daniel, care a luat premiul I, calificându-se astfel pentru etapa naţională.

Premiile „My Universe” au ajuns la Calafat

La concursul “My Universe”, desfăşurat la Şcoala Gimnaziala  „Nicolae Bălcescu” Craiova, şcoala din Calafat a avut delegaţi care au reprezentat cu succes şcoala. Astfel, la clasa a V-a, elevele Carauleanu Ina şi Boagiu Amanada, pregătite de prof.Moise Stela, au obţinut premiul al II-lea,  la clasa a VI-a, elevele Ciuca Diana, Irimia Melania, pregătite de prof.Calangiu Marius , au obţinut premiul al II-lea, iar la clasa a VII-a, elevii  Bistriceanu Adelina şi Buzatu Alin, au obţinut premiul al III-lea, iar  elevele Afrenie Oana şi Ivănescu Ariana au obţinut menţiune, toţi fiind pregătiţi de prof.Moise Stela.

Elevii din învăţământul primar, pe podium

Concursul Naţional de Evaluare în educaţie la matematică, etapa I, a avut un număr mare de elevi premianţi. La clasa a II-a, premiul I a fost obţinut de elevul Bicu Codrut Eduard, pregătit de înv.Poenaru Elena, premiul al II-lea de către Bohalteanu Vlad, pregătit de înv.Neagoe Elena, iar premiul al III-lea de Chiva Renato Andrei pregătit de înv.Poenaru Elena. La clasa a III-a, premiul I a fost obţinut de elevii Deliu Dan George, Ţencu Ioana Maria, Bechir Rareş Mihai, Diţă Diana Maria, Cioroianu Teodora şi Firuţ Maria, Stănescu Laura, premiul al II-lea de către elevele Decă Matilde Maria Fabiana şi Encioiu Petra, pregătite de înv.Urziceanu Floricica şi Prună Andreea, pregătită de înv.Gîrjaliu Delia, iar premiul al III-lea de către Cazac Adela Maria. Elevii claselor a IV-a au obţinut următoarele premii: premiul I -Cebuc Ovidiu, Rudareanu Danuţ Leonard, Surugiu Alin Stefan, pregătiţi de înv.Iordache Luminiţa şi Tîrnă Elena, Tobă Andrei şi Fraitor Augustin, pregătiţi de înv.Iordache Marioara, premiul al II-lea-Marcu Alexandru, Ciuca Maria, Marinaşi Dragoş, Seicarin Alin Ştefan, Murgila Claudiu Andrei, Corneanu Denis Emanuel, Betiu Teddy, iar premiul al III-lea-Dragomir Alexandra, Iancu Robert, Vatulescu Elena, Viespe Paolo Gabriel, Băloi Adrian Costin, Gruia Alexandra şi Gogu Iulia Andreea.

Premiile, o încununare a muncii  lor

La concursul Naţional de matematică „LUMINA MATH – 2012”, la etapa locală cele mai bune rezultate la ciclul primar  au fost obţinute de Bicu Codruţ Eduard, Micu Andrei Teodor, Bechir Rareş Mihai, Firuţ Maria, Stănescu Laura, Stănică Alexandru Nicuşor. Este vorba de elevii de la Clasa a II-a şi a III-a. De la clasa a IV-a s-a calificat elevul Cebuc Ovidiu Daniel, pregătit de înv.Iordache Luminiţa, toţi calificându-se pentru etapa naţională. La ciclul gimnazial s-au calificat pentru etapa naţională următorii elevi: Ştefan Marius, pregătit de domnul profesor Firicel Marian şi Ion Alexandru Marius, de prof.Marin Ioan. La etapa naţională au fost obţinute următoarele rezultate: Bicu Codruţ Eduard- premiul I, Micu Andrei Teodor- premiul al II-lea, de la clasa a II-a, Stănescu Laura- premiul I, Stănică Alexandru Nicuşor – premiul I, de la clasa a III-a şi Cebuc Ovidiu Daniel-premiul al II-lea, de la clasa a IV-a. „Rezultatele obţinute de aceşti elevi vin ca o încununare a muncii  lor, desfăşurată sub atenta îndrumare a profesorilor îndrumători…”, a precizat înv.Urziceanu Floricica, purtător de cuvânt al unităţii şcolare.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.