Un taxi “la negru” cre venea spre Calafat implicat intr-un accident grav

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un accident grav a avut loc ieri după-amiază pe DN 67, în județul Mehedinți, şi a fost provocat de primarul comunei Gogoșu, Jean Rogoveanu, care, din motive încă necunoscute, a pătruns pe contrasens și a lovit cu bolidul său o Dacie 1310 în care se aflau cinci persoane, printre care și un băiețel de patru ani. Impactul a fost foarte violent, Dacia a fost făcută praf, iar bolidul primarului a fost la un pas să ajungă în Dunăre.
Accidentul a avut loc în dreptul localității Hinova, iar Dacia, cu care şoferul făcea taxi la negru, se îndrepta spre Calafat și era plină cu clienți.
La fața locului au intervenit patru ambulanțe și două autospeciale de la Descarcerare, toate victimele din Dacie având nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul acesteia a rămas încarcerat, având picioarele prinse între fiarele contorsionate, o femeie s-a ales cu un picior rupt, iar băiețelul a intrat în stare de șoc. „Am intervenit la un accident pe DN 67, în dreptul localității Hinova, produs între un autoturism de teren și o Dacie 1310 în care se aflau cinci persoane, printre ele și un copil de patru ani. A fost nevoie de descarcerarea șoferului din Dacie, care rămăsese cu picioarele prinse. Din fericire, toate victimele au ajuns bine la spital“, a declarat Titu Bejinaru, plutonier la ISU Drobeta.
Primarul era singur în mașină și nu își poate explica cum de a pătruns pe contrasens. Martorii spun că a fost la un pas să aterizeze în Dunăre. „A avut noroc mare și bărbatul din jeep, că dacă nu se oprea în parapet, direct în Dunăre ajungea. Am văzut că era puțin lovit la cap“, a spus un martor.
Primarul din comuna Gogoșu a rămas fără permis și va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. „Conducătorul autoturismului de teren a pătruns pe contrasens și a lovit o Dacie 1310 care circula regulamentar și în care se aflau cinci persoane. Deocamdată, nu se cunosc cauzele care au condus la producerea accidentului, sunt în curs de stabilire“, a declarat Cătălin Vulcănescu, agent la Serviciul Rutier Mehedinți.
Cele cinci victime din Dacie au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, însă doar șoferul este în stare mai gravă.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.