Dunărea Calafat – CSO Filiaşi astăzi, ora 18:00

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Liga a IV-a Dolj, etapa a 5-a a play-off-ului

Dunărea Calafat – CSO Filiaşi (astăzi, ora 18, Calafat, arbitri: Omar Dumitrică – Mihai Iliescu, Adrian Popescu, observatori: Ion Velea, Nicolae Negrilă).

FC Podari – Prometeu Craiova. (astăzi, ora 18, Podari, arbitri: Eduard Constantinescu – Daniel Mitruţi,Răzvan Tudor, observatori: Ion Dumitrică, Nicolae Tilihoi).

Program modificat în ultimele etape

În urma hotărârii Comitetului de urgenţă din cadrul FRF, care precizează că echipa calificată la barajul de promovare trebuie anunţată în scris la FRF până pe data de 6 iunie, conducerea AJF Dolj a fost nevoită să modifice programul ultimelor două etape din play-off. Astfel, etapa a V-a are loc loc astăzi, de la ora 18, iar în privinţa meciurilor etapei a VI-a s-a decis ca partida dintre CSO Filiaşi şi Prometeu Craiova să aibă loc pe 1 iunie, iar meciul dintre AS Podari şi Dunărea Calafat să se dispute pe 6 iunie.

CLASAMENT

1. Calafat 10 6 1 3 16-7 19
2. AS Podari 10 5 3 2 14-10 18
3. Filiaşi 10 3 2 5 10-16 11
4. Prometeu 10 2 2 6 12-19 8

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.