Halloween party ideas 2015


Trei tineri din Băileşti au fost prinşi în flagrant, azi-noapte, încărcaţi cu trei unităţi de calculator, un monitor LCD şi un scaun de birou. S-a stabilit că cei trei dăduseră „atacul” la Şcoala Generală Nr. 4 din localitate, pe numele celor trei fiind întocmite dosare penale pentru furt calificat.
Poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti, aflaţi în serviciul de patrulare, i-au depistat, azi-noapte, în jurul orei 01.00, pe Alin Guţu, de 25 de ani, Viorel Cioroianu, 22 de ani şi Cosmin Militaru, de 19 ani, toţi din localitate, care aveau asupra lor un scaun de birou, trei unităţi centrale de calculator, un monitor LCD şi o sursă de curent electric.
„În urma cercetărilor s-a stabilit că cei trei pătrunseseră cu puţin timp înainte, prin efracţie, în incinta Şcolii Generale nr. 4 Băileşti, de unde au sustras bunurile menţionate. Valoarea prejudiciului cauzat este de 1.800 lei şi a fost recuperat în totalitate prin restituirea bunurilor sustrase părţii vătămate”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate cu autorii în stare de libertate.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.