ZIUA ŞCOLII "CONSTANTIN GEROTA"- Şcoala Nr.2 CALAFAT - Video

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Începând cu ora 11.00, în sala de amfiteatru, conducerea şcolii, prin managerul său domnul Marin Firicel, a prezentat succinct principalele obiective ale instituţiei de învăţământ, salutând totodată eforturile cadrelor didactice şi ale elevilor care în ultima perioadă au obţinut rezultate deosebite la diferite discipline, ocupând locuri fruntaşe atât la nivel judeţean, cât şi naţional. Primarul municipiului Calafat, domnul Mircea Guţă,  a subliniat faptul că şcoala este locul unde copiii au şansa de a se forma pentru tot restul vieţii. Domnia sa a felicitat cadrele didactice
pentru eforturile depuse şi şi-a exprimat dorinţa de a fi în continuare alături de problemele şi de nevoile pe care şcoala le are  “ţinând cont de faptul că şi eu am fost elevul acestei şcoli, mă simt dator faţă de această instituţie în care am avut şansa de a întâlni un corp profesoral de elită, cărora ţin să le mulţumesc din suflet şi să-i asigur de tot sprijinul pe care îl pot oferi  prin prisma funcţiei pe care o deţin” . Prezentarea istorică a şcolii a fost făcută de doamna Eugenia Mândroiu, una din cele mai vechi cadre didactice ale şcolii, care a ocupat mai mulţi ani funcţia de director. Soţul doamnei directoare, binecunoscutul profesor de istorie, domnul Lelius Mândroiu, a publicat o carte în care au fost expuse în mod detaliat toate aceste date.
        

În partea a doua a manifestărilor, au avut loc  activităţi artistice, organizate de elevii şcolii cu sprijinul cadrelor didactice. Copiii au cântat, au dansat pe ritmurile muzicii moderne, au interpretat melodii la diferite instrumente, atmosfera fiind animată şi de prezenţa Ansamblului “Elefteria” al comunităţii elene din Calafat. Jocurile şi dansurile populare româneşti au fost aduse ca de fiecare dată de binecunoscutul Ansamblu “Rozele Calafatului”, devenit deja cel mai cunoscut din zona Dunării, de nivel internaţional, coordonat de doamna Marinela Carauleanu şi de maestrul coregraf, Ionel Garoafă. Elevii au avut ocazia de a participa şi la un concurs de curiozităţi istorico-geografice unde şi-au verificat cunoştinţele. Aşa cum era normal, nu au lipsit nici întrecerile sportive unde viitorii campioni şi-au pus în valoare abilităţile fizice dobândite în timpul orelor de curs. Pe holurile şcolii au fost expuse mai multe desene, colaje şi forme din hârtie şi materiale ecologice, realizate special pentru această zi.





Sursa:actualitateacalafeteana.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.