Halloween party ideas 2015

Doi doljeni, condamnaţi la pedepse cu închisoare în baza unor sentinţe rămase definitive, au fost prinşi şi introduşi în arest de poliţişti, în cursul zilei de marţi. Aceştia vor fi transferaţi în penitenciar, pentru ispăşirea pedepselor.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Nr.10 Poiana Mare, în urma activităţilor specifice desfăşurate în cursul zilei de marţi, l-au prins pe Gheorghe Stîngaciu, de 41 de ani, din comuna Piscu Vechi, pe numele căruia Judecătoria Calafat a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt material lemnos.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Secţiei Rurală Nr. 8 Rast l-au depistat pe Laurenţiu Petrică Tudosă, de 24 de ani, din comuna Afumaţi, pe numele căruia Judecătoria Băileşti a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni pentru comiterea infracţiunii de furt.

“Cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, de unde urmează să fie transferaţi în penitenciar pentru ispăşirea pedepselor”, ne-a declarat comisar-şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:www.cvlpress.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.