FCC a predat podul Vidin-Calafat de la supravegherea de constructii

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Cu semnarea de astăzi a Legii 15, Contractantul compania de pod peste Dunăre, Vidin-Calafat, FCC Construccion, a predat podul de la Inginer (de Supraveghere in constructii) a proiectului.

   Părţle preluate sunt: elementele de susținere ale podului (cele 12 piloni), cele trei contraforturi, abordarea de cale ferată pentru a podul, rutier și a drumurilor apropiate de cale ferată, cu toate suprastructura - cale ferată și a catenarei, pavarea drumurilor , sistemele de drenaj, cu semne de circulație, a unor parapeți, balustrade, bariera de cale ferată și etc

   Înainte de semnarea Actului 16 în partea de jos inele / diafragme de protecție / de protecție impact vaselor la danele РВ11 și РВ12 vor fi construite, ca și construcția lor la acest moment este împiedicată de apele ridicate ale Dunării. Rockfilling în jurul celor opt piloni de pod în canal non-navigabil al fluviului se completează, iar albia râului în jurul exprimate grămezi in-situ de chei РВ9, РВ10, РВ11 și РВ12 în canalul navigabil al Dunării va fie fortificate. Fortificatia se face într-o zonă de 52 la 36 m în jurul fiecare dintre cele patru piloni împotriva proceselor de eroziune care apar din cauza vitezei dublu a crescut de debitul de apă jurul acestor depozite. Elemente de filtrare, pietre mici și mari vor fi plasate în serie, la un strat de 1, 6m. De asemenea, a fost consolidat al băncii la bontul de A3, în cazul în care podul se află pe malul românesc.

   După semnarea Actului 16, pod peste Dunăre, Vidin-Calafat va fi predat statului.

 2013, de la 20:00 pe 6 iunie 2013, Station feroviar de marfa - sfârșitul Vidin de pod peste Dunăre, Vidin-Calafat va fi aplicat de înaltă tensiune de 25.000 de volți permanent. Va fi parte alimentat de rețea de contact în secțiunea electrificat din stația de încărcare a liniei I pentru a urmări V (inclusiv), la finalul clasei a podului 13 142. Presiunea va rămâne în permanentă și va fi dezactivată numai atunci când aveți nevoie pentru a fi de operare pe o distanță mai mică de 2,5 m de la părți ale catenarei în tensiune.

MAI MULTE POZE GĂSIŢI AICI.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.