DN 56 Craiova - Calafat, un coşmar pentru şoferi

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
O sută de mii de maşini vor traversa, în fiecare an, noul pod Calafat Vidin. Dar până să ajungă acolo, șoferii au nevoie de multă răbdare. DN 56, singura cale de legatură între Craiova și Calafat, este plin de gropi. Nici pe calea ferată nu este mai bine. Trenul parcurge 100 de km în trei ore și jumătate.

Drumul national 56 a intrat în reabilitare anul trecut. Construtorii au modernizat doar câtiva kilometri. Anul acesta însă compania de drumuri nu a mai alocat niciun leu pentru drumul dintre Calafat si Craiova, de aceea, cei aproximaitv 90 de kilometri sunt un coşmar pentru şoferi. Autorităţile locale au solicitat de nenumarate ori Guvernului să aloce bani pentru acest drum dar nu au primit un răspuns concret.

Oamenii din localităţile traversate de drumul national dintre Calafat si Craiova, sunt ingroziti la gandul ca tot mai multe masini de mare tonaj le vor zgudui peretii caselor crapate deja din cauza traficului greu.

Probleme mari vor fi cu traficul şi în Craiova din cauza autoturismelor care vor tranzita oraşul către Calafat.

În ceea ce priveşte calea ferată, abia de la anul, CFR intenţionează să investească în linia spre Calafat pentru a putea creşte viteza de circulaţie a trenurilor.  Ultima estimare a proiectului de modernizare indica un cost de 487 milioane de euro, inclusiv exproprierile şi alte cheltuieli neeligibile. Până atunci, călătorii sutn nevoiţi să parcurgă câteva ore până ajung la destinaţie.

Şi oamenii sunt nemulţumiţi de condiţiile pe care le oferă călătoria cu trenul.

Autoritățile din Craiova spun că vor amenaja o arteră rutieră în oraș, care să ajute la decongestionarea traficului.

Sursa:www.digi24.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.