Podul Calafat - Vidin: societatea de administrare nu are nici un angajat, iar cabinele grănicerilor sunt prea mici

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Inaugurarea podului Calafat - Vidin, stabilită pentru data de 14 iunie, ar putea fi amânată, susţin autorităţile din Calafat, din două motive: societatea care va administra podul există doar în acte, fără a avea vreun angajat, iar cabinele poliţiştilor de frontieră ar trebui înlocuite, întrucât sunt prea mici.

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de data anunţată de autorităţile române şi bulgare pentru inaugurarea importantului pod Calafat - Vidin, lucrurile sunt departe de a fi puse la punct. Primarul oraşului Calafat, Mircea Guţă, este unul dintre cei care cred că inaugurarea nu va putea avea loc la data anunţată.
Primul motiv: societatea care va administra podul nu există decât pe hârtie şi nu are nici un angajat. Fiind vorba de o societate de stat, procedura de angajare durează mai mult de 15 zile. Edilul este sceptic şi cu privire la acest termen, transmite corespondentul Digi24 la Craiova.
De cealaltă parte a podului, parlamentarii de la Sofia au reuşit să ratifice acordul de constituire a societăţii mixte în prima lor şedinţă. Este de altfel prima lege adoptată de noul legislativ bulgar rezultat în urma alegerilor de la 12 mai.
Înapoi la Calafat, ar mai fi de rezolvat şi problema legată de cabinele poliţiştilor de frontieră, care ar trebui înlocuite pentru că au fost prost dimensionate.
Săptămâna trecută, ministrul român al Transporturilor a mers la faţa locului pentru a verifica stadiul lucrărilor, iar constructorii l-au asigurat pe Relu Fenechiu că aceste cabine vor fi gata la timp.

Sursa:www.digi24.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.