PROPUNEREA TINERILOR SOCIAL-DEMOCRATI DIN CALAFAT PENTRU FUNCTIA DE VICEPRIMAR ESTE PETRE TRAISTARU

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Pentru a pune punct crizei politice care macina orasul nostru si pentru a se forma o majoritate confortabila in Consiliul Local Calafat, care poate trece proiecte esentiale pentru buna dezvoltare a Calafatului, organizatia de tineret a PSD Calafat, a luat decizia de a-l propune pentru functia de viceprimar pe cel mai experimentat om politic din Consiliul Local, Petre Traistaru. Din pozitia de viceprimar, Petre Traistaru poate sa puna in aplicare cat mai multe din proiectele propuse de partidele din USL alegatorilor in campania electorala.

Fostul primar Petre Traistaru, este garantia seriozitatii si eficientei administratiei locale din Calafat, amintim ca in cele doua mandate de primar detinute de acesta in perioada  2000-2008, orasul nostru a cunoscut cele mai ample lucrari de modernizare si dezvoltare, cum ar fi:

-    Realizarea Centrului Civic

-  Canalizarea si betonarea majoritatii strazilor din Calafat

-  Modernizarea Pietei Centrale

-  Reabilitarea Muzeului, a Primariei si a altor cladiri de patrimoniu din orasul nostru

-  Reabilitarea integrala a scolilor

-  Furnizarea de agent termic fara intrerupere in perioada 2000-2008

 ”Credem ca Petre Traistaru poate reda increderea calafetenilor in administratia locala si prin experienta acestuia se pot pune in practica proiecte care pot revitaliza economic orasul nostru”, au declarat cei de la TSD Calafat.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.