Rezultate excepţionale pentru Şcoala Nr.2 “Constantin Gerotă” Calafat în anul şcolar 2012-2013 - 68 de medalii obţinute de elevii claselor I-VIII

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Joi,20 iunie, începând cu ora 08.30, a avut loc festivitatea de încheiere a anului şcolar 2012-2013. La manifestare au participat  şi oficialităţi locale, primarul municipiului Calafat, domnul Mircea Guţă şi viceprimarul oraşului, domnul Doru Mituleţu. În deschidere, managerul instituţiei de învăţământ, domnul Marian Firicel, a punctat rezultatele obţinute de elevii şcolii. A mulţumit totodată cadrelor didactice, părinţilor şi nu în ultimul rând elevilor care au dat dovadă de seriozitate şi de maturitate. Şcoala cu clasele I-VIII  Nr. 2 Calafat  este cea
mai mare instituţie de învăţământ din oraş, cu cele mai notabile performanţe şcolare, numărând peste 700 de elevi. Primarul Mircea Guţă a punctat acest lucru “chiar dacă este Şcoala nr.2, luând în calcul rezultatele obţinute putem spune fără nicio reţinere că este defapt Şcoala nr.1”. Manifestarea a fost  emoţionantă şi a adus multă bucurie atât copiilor, cât şi părinţilor. În anul şcolar 2012-2013, elevii şcolii au obţinut 68 de medalii la concursurile pe diferite discipline, în special la română şi matematică: Concursul Naţional de Matematică “Euclid”- 17 medalii de aur, 11 de argint şi 10 de bronz; Concursul Naţional de Evaluare în Educaţie la Matematică : 4 medalii de aur, 3 de argint şi 20 de bronz şi Concursul Naţional de Evaluare în Educaţie la Limba şi Literatura Română: o medalie de aur şi 2 medalii de bronz. În încheiere, domnul director Marian Firicel, a salutat prezenţa oficialităţilor locale care au sprijint instituţia de învăţământ calafeteană.

Sursa:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.