Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat o persoană de sex masculin care a încercat să intre ilegal în ţară fosindu-se de paşaportul fratelui său.  

În data de 29.07.2013, ora 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu un autoturism marca Citroen o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport pakistanez şi un permis de şedere în Germania.
Procedând la verificarea documentelor, echipa mixtă formată din poliţiştii de frontieră români şi bulgari a constatat că acestea aparţin altei persoane.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentele au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea stabiliri identităţii reale a persoanei în cauză şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, partea bulgară ne-a comunicat că în urma cercetărilor a rezultat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul pakistanez Waqas H., în vârstă de 26 ani. Acesta a declarat că s-a folosit de documentele fratelui său cu scopul de a ajunge în Germania în căutarea unui loc de muncă.

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.