Halloween party ideas 2015

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică au organizat şi executat, ieri de dimineaţă, o acţiune, în municipiul Băileşti, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării cărnii şi subproduselor din carne” . 

Au fost verificate, în cadrul acţiunii, 10 societăţi comerciale, dar şi 14 persoane fizice, ocazie cu care a fost întocmit un dosar penal şi au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în sumă de 28.500 lei. Deasemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 269 kg carne porc şi vită şi142 kgpeşte diverse specii, în valoare de 3.378 lei. Exemplu: Cu ocazia controlului efectuat la o societate comercială din Băileşti s-a constatat faptul că reprezentantul acestei societăţi a comercializat cantitatea de 110 kg carne tineret bovin, 45 kg carne porc şi 7 kg. tineret ovin, pentru care nu a deţinut documente care să ateste provenienţa legală a acesteia. Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu suma de 20.000 lei conform Legii 12/1990-Rep., dispunându-se totodată confiscarea sumei de 1.710 lei reprezentând contravaloarea cantităţii de carne comercializată fără documente.

Sursa:craiovaforum.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.