Halloween party ideas 2015

Un tânăr de 18 ani, din Ciupercenii Noi, este cercetat penal după ce a provocat un accident, ieri după-amiază și a fugit. Din cauza vitezei excesive, tânărul s-a „înfipt” cu mașina pe care o conducea într-un copac de pe marginea drumului, în urma impactului fiind rănit un tânăr de 16 ani, pasager în autoturism.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, ieri după-amiază, în jurul orei 16.45, Eugen Marinescu de 18 ani, din Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism Ford Escort pe strada Dispensarului, din localitate, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit un copac de pe marginea drumului. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind găsit la domiciliul său, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În accident a fost rănit Alexandru T., de 16 ani, din Calafat, pasager în autoturism, care a fost transportat la Spitalul Municipal Calafat, pentru îngrijiri medicale, medicii stabilind că a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, contuzie cerebrală, și multiple excoriații.

„În cauză, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor judiciare”, a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.