Lotul FC Universitatea Craiova a ajuns aseară la Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Lotul FC Universitatea Craiova a ajuns aseară la Calafat, în jurul orei 19:30. Echipa s-a cazat la hotelul Amfiteatru din localitate şi va sta aici pe toată perioada primul cantonament din această vară.

Jucătorii antrenaţi de Nicolo Napoli susţin câte dou antrenamente pe zi, unul de dimineaţă, altul seara, pe stadionul echipei Dunărea Calafat. Oficialii echipei spun că beneficiază de condiţii de cazare excelente, iar baza de antrenament se prezintă într-o stare bună. "Avem un lot foarte tânăr, cu mulţi copii, dar şi cu jucători experimentaţi. Vom face două antrenamente pe zi. Din câte am înţeles, miercurea viitoare vom avea un meci de pregătire cu Dunărea Calafat", a afirmat Nicolo Napoli.

Finanţatorul echipei, Adrian Mititelu, a spus că FC Universitatea Craiova se află în tratative cu jucători străini pe care anrenorul Napoli vrea să-i aducă în Bănie.
Potrivit preşedintelui Marcel Iancu, un alt meci de pregătire urmează să se dispute pe data de 4 august, la Severin, în compania divizionarei B, Minerul Motru.



Sursa:www.micapi.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.