Halloween party ideas 2015

Autorităţile bulgare au solicitat introducerea de restricţii pe podul Vidin-Calafat pentru vehicule cu masa totală mai mare de 12 tone în vederea fluidizării traficului turistic în sezonul estival, a anunţat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

„CNADNR informează participanţii la trafic că autorităţile bulgare au solicitat ca, în scopul fluidizării traficului turistic în sezonul estival şi pentru protejarea infrastructurii rutiere a podului Vidin - Calafat, în perioada 5 iulie - 30 septembrie, să fie restricţionată circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare (MTMA) de 12 tone şi mai mult de două axe“, se arată în comunicat.
Restricţia de circulaţie se va aplica vineri, între orele 16.00 - 22.00 şi duminică, între orele 14.00 - 22.00.
De asemenea, autorităţile bulgare au solicitat ca, în zilele în care temperatura atmosferică depăşeşte 35 de grade Celsius să fie restricţionată circulaţia vehiculelor cu MTMA mai mare de 20 de tone, în zona de frontieră Calafat - Vidin.
CNADNR recomandă participanţilor la trafic să îşi programeze perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă, astfel încât să fie respectate intervalele orare restricţionate şi să evite staţionarea în zona punctului de frontieră, precum şi pe DN 56 Craiova - Calafat, deoarece pe acest tronson se execută lucrări de reabilitare a carosabilului şi sunt instituite restricţii de circulaţie.
Agerpres

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.