Calafat: Au furat plăcuţele de fixare şi şuruburile de prindere de la calea ferată

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Trei bărbaţi au fost surprinşi, ieri, de poliţie, exact în momentul în care furau componente de la o cale ferată dezafectată din Calafat. O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Calafat, care se afla în executarea serviciului de patrulare, i-a depistat în flagrant pe Ţ.DANIEL, 48 ani, C.IONUŢ, 19 ani şi V.M., 16 ani, toţi din comuna Poiana Mare, Dolj în timp ce sustrăgeau 86 bucăţi plăcuţe de fixare a şinei de cale ferată şi 50 şuruburi de prindere, în greutate de263 kg, de la o cale ferată dezactivată, care a aparţinut fostei Uzine Termice Calafat. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 260 lei, a fost recuperat în totalitate, poliţiştii întocmind pe numele celor în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, autorii fiind cercetaţi în stare de libertate.

Sursa:www.craiovaforum.ro
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.