Halloween party ideas 2015

Un copil de 13 ani s-a înecat, ieri după-amiază, în apele Dunării, pe raza localității Ciupercenii Vechi. Copilul se dusese la scăldat cu mai mulți prieteni, care au văzut, la un moment dat că nu mai iese din apă. Cadavrul său a fost recuperat de pompierii Detașamentului Calafat după circa două ore de căutări.
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj au anunțat că, ieri după-amiază, Detaşamentul Pompieri Calafat a fost solicitat să intervină cu o barcă cu un echipaj de căutare–salvare, pe raza localității Ciupercenii Vechi, unde un minor care era la scăldat dispăruse în apele Dunării. După aproximativ două ore de căutări, cadavrul minorului, Florin R., de 13 ani, din Ciupercenii Vechi, a fost găsit și scos pe malul fluviului Dunărea, medicii de pe ambulanță neavând altceva de făcut decât să constate decesul acestuia. La operațiunea de căutare a participat și un echipaj al Poliției de Frontieră.

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.