Dorel Stoica a părăsit cantonamentul echipei FC Universitatea

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Mijlocaşul formaţiei FC Universitatea Craiova, Dorel Stoica, a părăsit cantonamentul de la Calafat al echipei antrenate de Nicolo Napoli, motivând că are o problemă medicală şi una familială şi că trebuie să ajungă acasă, la Severin.

„Am o problemă la un tendon, mă doare rău piciorul şi nu pot să alerg. Am plecat acasă, la Severin, pentru un control amănunţit, dar şi pentru că am o problemă familială de rezolvat. Nu sunt alte motive la mijloc. Dacă însă echipa nu va fi înscrisă, trebuie să-mi găsesc şi eu undeva să joc, nu?“, a declarat Dorel Stoica, pentru gsp.ro.

Apropiaţii jucătorului susţin însă că acesta se va întoarce la gruparea patronată de Adrian Mititelu doar dacă va fi înscrisă în Liga a II-a, răspuns care va fi primit săptămâna viitoare, întrucât miercuri seară membrii Comisiei de Disciplină au amânat din nou verdictul.

FC Universitatea Craiova a susţinut miercuri seară, pe stadionul „Dunărea“ din Calafat, primul joc amical din această vară. Alb-albaştrii au câştigat cu 3-1 disputa cu FC Balş (Liga a III-a), iar Dorel Stoica a început meciul ca titular. Bălşenii au deschis scorul în urma unui penalti obţinut de Renato Bălan şi transformat cu siguranţă de Cristi Niculescu (’25). Replica alb-albaştrilor a venit de la Claudiu Bălan (’65), Cornel Frăsineanu (’75) şi Eugen Rioşanu (’88).

FC Universitatea: Hotoboc – Mitic, Acka, Cosic, Buşu – Goge, D. Stoica, Mârzeanu, Nicolae – Stoianof, Jacsik. Au mai intrat: An. Preda – Săceanu, Rioşanu, Ciocârlă, Bălaşa, Stănia, Frăsineanu, Cl. Bălan, Dinu, Corrace, Avram şi Ad. Mititelu Jr. Antrenor: Nicolo Napoli.
FC Balş: Barbu – Sârbu, Preda, Gheorghiţă, Neacşu – Niţă, Sandu, O. Trăistaru, R. Bălan – Niculescu, Ghiţă. Au mai intrat: Dragu – Roşu, Onofrei, Horvat, Relea, Turcin, Necşulescu, Badea, Florica, Matei. Antrenor: Victor Naicu.

Al doilea test pe care îl va susţine FC Universitatea Craiova va avea loc sâmbătă, de la ora 19.30, la Severin, adversară fiindu-i divizionara secundă Minerul Motru, partida urmând să fie transmisă în direct de GSP TV.

În ceea ce o priveşte pe FC Balş, divizionara C urmează să intre într-un cantonament la Horezu, programat în intervalul 2-9 august. Trupa lui Victor Naicu va susţine mâine dimineaţă un joc amical cu formaţia Flacăra Horezu (Liga a IV-a Vâlcea).

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.