Echipajele ISU Dolj au intervenit în 52 cazuri de urgenţă medicală, în ultimele trei zile

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
În perioada 23-26.08.2013, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a 12 incendii şi la 52 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea a 6 incendii de vegetaţie uscată.

● Echipajele de pompieri din cadrul Secţiilor de Pompieri Craiova şi Băileşti, au intervenit pentru stingerea a 4 incendii de vegetaţie uscată izbucnite în mun. Craiova (str. Râului) şi în localităţile Şimnicu de Sus (sat Cornetu), Rast, şi Galicea Mare, unde, din cauza focului deschis în spaţii deschise şi a resturilor de ţigară aprinse şi aruncate la întâmplare de către persoane necunoscute, au ars aproximativ 17 ha vegetaţie uscată.

● În data de 23.08.2013, ora 20.05, Secţia Pompieri Craiova a intervenit în localitatea Filiaşi, sat. Răcarii de Sus, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui Ioan P., unde, din cauza unui aparat de gătit lăsat nesupravegheat, au ars mobilierul din bucătărie, o uşa şi o fereastră termopan.

● În data de 23.08.2013, ora 21.25, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit în mun. Craiova, str. Feldioarei, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la deşeuri din cauciuc, unde, din cauza focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 12 cauciucuri uzate.

În data de 23.08.2013, ora 22.57, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit în localitatea Moţăţei, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost animale aparţinând lui Nicolae C., unde, din cauza focului deschis în spaţii deschise, au ars un adăpost animale pe o suprafaţă de aproximativ 100 m² şi o autofurgonetă.

● În data de 24.08.2013, ora 10.05, Detasamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit în comuna Breasta, sat Obedin, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Ilie M., unde, din cauza focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 1000 kg plante furajere (fan), aproximativ 500 kg lemne de foc şi acoperisul bucatariei pe o suprafaţă de aproximativ 10 m².

● În data de 25.08.2013, ora 00.13, Sectia Pompieri Craiova a intervenit în comuna Goiesti, cu doua autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gelu G., unde, din cauza focului deschis în spaţii desschise, au ars aproximativ 5000 kg plante furajere (fan, lucerna).

În data de 25.08.2013, ora 00.47, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit în comuna Unirea, sat Dobridor, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale apaţinând lui Gheorghe G., unde din cauza unui rest de ţigară aprins şi aruncat la întâmplare de către persoane necunoscute, a ars adapostul de animale în proporţie de 50%.

● În data de 25.08.2013, ora 13.48, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit în mun. Craiova, str. Drumul Apelor, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărescă, aparţinând unei societăţi comerciale, unde, din cauza unui scurtcircuit electric, au ars magazia din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 6 m2, acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 15 m2 şi aproximativ 0,5 m3 lemne de foc.

● Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din localităţile Pleniţa, Marsani, Bratovoiesti, Ostroveni şi Orodel au intervenit pentru stingerea a 6 incendii de vegetaţie uscată izbucnite în raioanele lor de intervenţie, unde au ars aproximativ 17 ha vegetaţie uscată.

● Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 1 intervenţie.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 10 intervenţii.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 10 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 7 intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 6 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 12 intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 5 intervenţii.

Sursa:www.ponturidespre.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.