Primarul Mircea Guţă a adus scafandrii la Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
De la ora 7 s-a reluat furnizarea apei potabile în municipiul Calafat. După două zile şi o noapte în care s-a lucrat în regim de urgenţă pentru repararea conducte, pompele au fost repornite, iar apa ajunge acum în casele oamenilor. 

Pentru a preîntâmpina ca pe viitor să mai apară probleme de acest gen, directorul Companiei de Apă Oltenia, Costel Mitriţă, prefectul de Dolj Marius Deca şi primarul din Calafat, Mircea, Guţă, vor avea o întâlnire pe parcursul zilei de miercuri.
“Trag un semnal de alarmă: nici Compania Oltenia nu va face investiții serioase, de care este urgent nevoie, dacă nu ne vom face datoria fiecare dintre noi să ne plătim facturile la zi, ca buni cetățeni! Știu că sunt multe probleme în acest sens, dar factorii de decizie ai Companiei vor sta la dispoziție în acest sens, noi însă să intenționăm să ni le rezolvăm fiecare. E ușor să acuzăm, e groaznic să suferim cu toții!”, a comentat primarul Mircea Guţă.

Sursa:www.micapi.ro

Un comentariu

  1. daca nu am avea facturile umflate le-am plati cu totii. sa discutati si aceasta problema cu sefii comp de apa.va multumim d-le primar ca v-ati ocupat de aceasta problema.
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.