Halloween party ideas 2015

Astăzi, 8 septembrie,în jurul orei 12.30, a avut loc un accident grav la Poiana Mare pe fondul vitezei excesive şi al neacordării de prioritate.
Cele două maşini implicate în accident au fost un BMW  şi o Toyota înmatriculată în Anglia. Din primele se pare că şoferul BMW-ului a încercat să intre pe DN55 din lateral, lovind Toyota condusă de Ştefan L. care  se deplasa cu o viteză mult peste limita de 50 km, aşa cum am aflat din declaraţiile celor aflaţi la locul accidentulu(peste 100 km). Toyota a fost izbită lateral dreapta, iar din nefericire, la circa o oră după accident, şoferul de 22 de ani din Poiana mare, Ştefan L., a decedat. Nenorocul a făcut ca maşina să aibă volanul pe partea dreaptă, exact acolo unde a avut loc impactul. Şoferul BMW-ului se află şi el în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spitalul Municipal din Craiova.

Sursa:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro/

VIDEOFOTO

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.