Halloween party ideas 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit o persoană de sex masculin care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă.

În data de 22.09.2013, în jurul orelor 10.30, s-a prezentat  pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul bulgar Todorov I., în vârstă de 55 ani, la volanul unui autoturism marca Opel înmatriculat în Bulgaria.
După efectuarea controlului de frontieră, şoferul autoturismului intenţionând să plătească taxa de pod la casierul de la casa de taxare, a înmânat acestuia o bancnotă de 10 euro care prezenta suspiciuni de fals.
Acesta declară că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota este falsă şi că o are de la un cetăţean român, procurând-o în urma unui schimb valutar efectuat la un târg din localitatea Poiana Mare.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă  pentru continuarea cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unei monede 

Trimiteți un comentariu

Calafat News

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-kMT8J0qeHcg/VbdxxUjkI5I/AAAAAAAASlM/AlrSQHRcrnU/s1600/cn2.jpg} Calafat News îşi propune să ofere cele mai importante şi cele mai noi ştiri. E-mail: calafat.live.stiri@gmail.com {facebook#https://www.facebook.com/calafatnews} {twitter#https://twitter.com/ciobanugigel} {google#https://plus.google.com/+CalafatNews} {pinterest#https://ro.pinterest.com} {youtube#https://www.youtube.com/channel/UC3D-WMvUbN9TlxFRUnSLu4A}
Un produs Blogger.