Bulgarii fac bungee jumping de pe podul Calafat - Vidin

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Pentru toți oamenii curajoși și cei care au nevoie pentru a crește adrenalina, la 1 septembrie din pod peste Dunăre 2 va avea loc bungee jumping . Atractie este parte a programului de Vidin Târgul este organizat de municipalitatea din Vidin , Clubul Sportiv "Lumea verticală", și de gestionare a podului . Există, de asemenea, o surpriză:

" Vidin oferă 10 gratuit voucher bungee jump. Pentru a câștiga pot face acest lucru prin telefon blocul după-amiaza de radio-Vidin "Culorile de zi" - 14 până la 18 ore de telefon 094/69 17 17 tichete. vor fi distribuite sub formă de joc, noroc le veți în loc pe a doua zi a evenimentului a obține "- a declarat Milena Naumova , junior expert "Sport și activități de tineret" din Vidin.
Administrației locale au precizat și traseul poate ajunge la locul sărituri. drum trece "Zona Liberă" a se vedea, vagoane, Managementul Transportului pod Centrul ca masinile pot fi parcate pe un teren viran în acest domeniu . Traseul va continua de-a lungul podului pietonal de pe partea stângă către România. Nu este permisă oprirea vehiculului și stați la camping. sare la o locație pe jos sau cu bicicleta.


Pentru bungee jumping în "culori ale zilei" de la Radio Vidin a vorbit cu Daniel Manoff , CEO al clubului sportiv "Lumea Vertical":
"Acesta este un sport foarte accesibil. Pentru că nu are nevoie de nici o pregătire prealabilă, trebuie să se simtă bine să fie în stare să se poată bucura din plin de ceea ce veți experimenta ... opinia Bituva că, dacă Omul a lovit două duhuri va deveni mai curajos, pentru care eu spun așa, "nu vreau să sară celor două spirite pe care o bei. Vreau să sară în și de experiență val "Mulți tineri își pot permite să stați până târziu la o discotecă și apoi să sară, iar acest lucru le face relaxat, amețit și supus, iar saltul în acest caz, au venit ca un șoc. Unul are să fi dormit, se simt bine și atunci vă veți bucura pe deplin de experiența. inainte de a sari la o declarație scrisă de varsta 18 ani sau dat permisiunea de părinte și să ofere informații cu privire la sănătate. limitare în greutate sub 110 kg. , dar în cazul în care aceasta este mai mult, nu este o problemă, plasați cabluri suplimentare. Oricine poate sari atat timp cat acesta este suficient de motivat și au dorința. Acest lucru nu este ceva care se întâmplă străinilor și super-eroi. Acest lucru se întâmplă oamenii normali! bungee jumping este un sport care este accesibil și ușor de a practica. "
Daniel Manoff a spus că bungee jumping nu este recomandat pentru persoanele cu hipertensiune, probleme cardiace arterială sau forme severe de boli de ochi . El a avertizat că salturi sunt eveniment extrem de emotionala care provoaca o explozie de creștere de adrenalina, cu toate efectele sale secundare inerente!


În ceea ce privește sigurnosttta timpul val Daniel asigurat că totul în sistem este duplicat, materialele sunt testate individual și a resurselor este monitorizată îndeaproape.
"Bungee jumping avut loc în Bulgaria din 1992, când Rosen Casabov a făcut prima sa sari de pe pod Asparouhov. De atunci au trecut multi ani de munca Sistem de securitate a devenit atât de independent de prostia de oameni care practic nici o posibilitate Problema se întâmplă eroare. poate veni doar de la foarte aleatoriu, entuziasmat de situație și de ce este pe cale să se întâmple. Sistemul în sine este construit astfel încât să se sare la două linii paralele, independente una de cealaltă, și dacă unul nu, celălalt va organiza obiect. Ceea ce se vede în interenet, cu benzi de cauciuc tocata este rezultatul saraci sistem doar trupe Noi nu folosim această metodă.. Am pus o bandă de conductă ca un sistem de asigurare al doilea pentru a garanta siguranța ! "
Cetățenii din Vidin va sari de la cel mai înalt punct al doilea pod peste Dunare 2, care nu este mai mare de 40 de metri. În cadrul organizației în sine și să sară razekipiraneto va dura aproximativ 5 minute.
"Cel mai important sărituri este timp pentru a fi departe de pod!" - se termină Daniel Manoff .

Sursa:http://radiovidin.bnr.bg/

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.